AKCIÓS AJÁNLATOK

10% kedvezmény Használt EUR raklapok vétele azonnal készpénzért

20% kedvezmény Nem találta meg azt a raklapméretet, amit keresett? Vállaljuk egyedi raklapok gyártását! Hívjon minket a 20/ 9334793, vagy a 20/5986007 telefonszámon és megoldjuk problémáját!

Új szolgáltatások a megváltozott termékdíjtörvény tekintetében

 

Termékdíj törvény változásaival összefüggő új lehetőségek, szolgáltatások cégünknél

 

Az új Kvtd tv. értelmében a termékdíj fizetési kötelezettség a csomagolószerek gyártóit, ill. import esetén az első forgalomba hozókat terheli. Sajnos a hulladékból előállított csomagolószerek után a törvény értelmében termékdíj fizetési kötelezettség keletkezik. Ehhez kapcsolódóan cégünk két új lehetőséget kínál fel partnereinek:

 

a) Amennyiben a tőlünk vásárolt csomagolószerek min. 60%-át ( bizonyíthatóan ) külföldre szállítják, a törvény mentesít a termékdíj fizetési kötelezettség alól. Feltételként a két fél közti átvállalási szerződést állítja, melynek részleteiről személyes megbeszélés keretén belül tájékozódhatnak.

 

b) Azon partnereinktől, akik import keretén belül szerzik be csomagolóeszközeiket, és részünkre értékesítik - a törvény által előírt feltételek mellett - módunkban áll átvállalni a környezetvédelmi termékdíj fizetési kötelezettséget. Ajánlatunk elsősorban szabvány EUR raklapokra vonatkozik. Az egyutas raklapokat továbbra is át tudjuk venni hulladékként, sőt az eddiginél magasabb árat tudunk kínálni érte, ha hitelt érdemlően be tudják bizonyítani, hogy a szóban forgó csomagolóeszközök esetében a termékdíj fizetési kötelezettségnek eleget tettek.