TERMÉKEINK/

EUR raklapok (MÁV-EUR raklap)

Az EUR raklapokat a talpakon található ellipszisben elhelyezett EUR feliratról lehet felismerni. A jobboldali saroklábon EUR felirat található, a baloldali saroklábon az engedélyező vasút/raklaptársaság jele található, (pl. MÁV, DB, EPAL). A középső lábon a gyártási kód szerepel (000000), valamint a MÁV és EPAL rakodólapokon hitelesítő fémkapocs található.
Magyarországon az EUR raklapok javítását csak az a javító végezheti, akinek az aktuális évre a Rail Cargo Hungaria Zrt. -től érvényes javítási engedélye van. Engedélyünket ITT megtekinthetik.
Amennyiben a javítás során lábalkatrész kerül cserélésre akkor a javító csak a meghatározott jelöléssel ellátott lábalkatrészt építheti be az EUR a rakodólapba.
A sérült EUR raklap csereként nem fogadható el, csak javítás után kerülhet vissza a forgalomba.

Vállalatunk szabványos EUR raklapok kereskedelmével foglalkozik. EUR raklapjaink kiváló minőségűek, a raklapok közül a legnagyobb teherbírással rendelkeznek. Kérjük, válogasson MÁV-EUR raklap kínálatunkból! További információt eladó raklapjainkról itt talál.

EUR raklap szürke deszkázattal

Méret:1200x800 mm
Tömeg:25 kg
Alapanyag:használt fa
Teherbírás:1300 kg
Leírás: EUR raklapok értékesítünk szürke deszkázattal is. Ez annyit jelent, hogy az EUR raklapok terhelhetősége nem változik, csupán esztétikai szempontból különböznek a világos deszkázatú EUR raklapoktól. Szürke EUR raklapokat kétféle minőségben értékesítünk, lehetnek I. osztályú EUR raklapok és II. osztályú EUR raklapok. Azoknak ajánljuk a II. osztályú EUR raklapokat, akiknek kevésbé fontos a tökéletesség, és sötétebb deszkázattal is beérik.
Az eur raklap mérete 800x1200 mm.
Pécsi telepünkön EUR raklap javítást is vállalunk.

Ajánlatkérés >>